Opbrengst oud ijzer actie Putten

Zaterdag 6 juli is er een oud ijzeractie georganiseerd in combinatie met een klusjesdag, door de jongeren van het aanstaande zomerkamp vanuit Putten.
Met elkaar is de container weer flink gevuld met oud ijzer en zijn er vele ramen gelapt.
Dit met een totale opbrengst van iets meer dan €1300,-

We zijn iedereen dan ook erg dankbaar voor hun inzet, vieze ramen en oud ijzer!

Cvetanka’s oude woning – Roman

Het geld van de verschillen acties zal onder andere worden gebruikt om een hek te bouwen rondom een stuk grond in het plaatsje Roman. De gemeente heeft een stuk grond gedoneerd aan de stichting, zodat hier mobiele woningen kunnen komen voor een aantal ouderen die meedraaien in het ouderencentrum project. Eén van de woningen is in 2014 door Max Maakt Mogelijk aan de stichting gedoneerd. Cvetanka heeft hierin afgelopen jaren gewoond, maar is ondertussen overleden. Voor de andere woningen zijn we nog opzoek naar donateurs.

 

 

 

Cvetanka’s nieuwe woning, gedoneerd door Max Maakt Mogelijk in 2014.

De ouderen die hier mogen komen te wonen worden geselecteerd door de gemeente. Er wordt gekeken welke ouderen hier het meeste baat bij hebben, om hier hun oude dag te mogen doorbrengen.
De 100 armste ouderen die meedraaien binnen het ouderencentrum project krijgen elke dag in het ouderencentrum een warme maaltijd en kunnen zich hier o.a. douchen. Ook krijgen zij van de stichting elk jaar een winterpakket, om op deze manier de wintermaanden enigszins warm door te kunnen komen. Zonder hulp van onze stichting moeten zij rondkomen van in totaal ongeveer €75,- per maand aan pensioen en dat is niet haalbaar. Onze hulp, en daarmee uw hulp, blijft daarom hard nodig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *