Oud ijzer inzameling in maart bij De Zaak van Ermelo

In januari hebben we als Tabitha Nederland zijnde, meegedaan aan de beursvloer in Ermelo van Christelijk College Groevenbeek. Hier raakte we in gesprek met Frieda, mede eigenaar van De Zaak van Ermelo. Na een goed gesprek werd er een leuke deal gesloten.
Gedurende de hele maand maart spaart De Zaak van Ermelo oud ijzer voor onze Bulgaarse weeskinderen en ouderen. 

De Zaak van Ermelo spaart in de maand maart oud ijzer voor onze stichting op. Zij is gevestigd aan de Herderslaan 12 in Ermelo. Fluitketels, pannen, ontmantelde fietsen en oud gereedschap, alles wat van metalen of ijzer is gemaakt is van harte welkom!

Onze stichting zet zich in voor weeskinderen en ouderen in Bulgarije en heeft verschillende projecten lopen. Deze projecten hebben tot doel om de kinderen van levensonderhoud te voorzien en uiteindelijk een plek in de maatschappij te geven. Dit wordt gedaan door hen een opleiding aan te bieden en na hun 18e levensjaar een begeleid wonen traject op te starten.
De ouderen in Roman helpen bij het socialisatieproject en worden daarnaast gesteund in de vorm van winterpakketten en dagelijks een warme maaltijd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *