Wintermarkt 2019

Wintermarkt Putten 14 december

Aanstaande zaterdag, 14 december, is er in Putten de jaarlijkse wintermarkt. Al 20 jaar staat Tabitha op deze markt met oliebollen en glühwein.

Dit jaar gooien we het over een andere boeg. De oliebollen zetten we aan de kant en de glühwein  slaan we niet in, want we hebben een driegangenmenu! Je kunt starten met een heerlijk gevulde erwtensoep gevolgd door een lekker broodje knakworst. Je kunt van dit alles genieten bij ons knapperende vuur in deze koude tijden. Als afsluiter hebben we een heerlijke kop chocolademelk mét slagroom.

De kerstmarkt staat dit jaar in het teken van Eskimo’s. Er is altijd ontzettend veel te doen op deze markt en daardoor is het leuk voor jong en oud. Op de markt hangt een gezellige en warme sfeer en mensen blijven vaak lang plakken door de gezelligheid die deze markt biedt. Meer informatie over de kerstmarkt kun je vinden op de volgende website: www.winkelcentrumputten.nl.

We hopen je natuurlijk even bij onze kraam te zien. We staan er altijd vol goede moed en met enthousiasme. Dat leren we van de kinderen die we helpen. Natuurlijk gaat ook dit jaar 100% van de opbrengst naar Tabitha Nederland.

Tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *