Voorbereidingen reünie zijn in volle gang!

Op zaterdagmiddag 28 mei is het feest! Ter ere van meer dan 20 jaar Tabitha organiseren we een reünie voor alle bulgangers, betrokkenen en belangstellenden. In 2020 bestond Tabitha 20 jaar, maar door corona hebben we onze ‘verjaardag’ meerdere malen moeten uitstellen. Dit jaar gaat het door! De vliegtickets voor Albena en George zijn gekocht, de uitnodigingen vliegen de deuren uit en zoveel mogelijk mensen worden op de hoogte gebracht!

Meer dan 20 jaar zijn we als stichting actief in Bulgarije. In 2000 gingen de eerste mensen op zomerkamp naar Bulgarije toe om daar de kinderen een leuke tijd te geven en het opvang huis te renoveren, opknappen en huiselijker te maken. Nog steeds proberen we dit elk jaar te doen. Het verschil met toen die tijd is groot. Waar er in 2000 één buiten toilet was, zijn er nu meerdere badkamers verspreidt door het hele opvanghuis in Roman. Waar de kinderen toen met meerderen in 1 bed sliepen, delen ze nu met ongeveer 2 a 3 personen een kamer.

Op zaterdagmiddag 28 mei willen we met elkaar terug kijken op de bijzondere dingen die we met elkaar tot stand hebben gebracht. Met elkaar halen we de herinneringen op aan de zomerkampen, de acties die georganiseerd werden en de helpenden handen die uit alle richtingen kwamen en blijven komen.

Vier je met ons mee? Geef je dan op via reunie@tabithanederland.nl of via de knop rechtsboven op deze pagina.

Het zou leuk zijn als jij er bij bent!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *