Oud ijzer actie 2 juli 2022

De tweede oud ijzer actie voor 2022 staat weer voor de deur! Met koffie en spierballen staan we voor u klaar bij de Putter Eng. Zet het vast in uw agenda. Tussen half 9 en 3 kan u uw oud ijzer komen brengen. Heeft u geen auto en/of aanhanger en woont u in Putten? Mail naar oudijzer@tabithanederland.nl en dan kijken we of we het bij u op kunnen halen.

2 antwoorden
 1. Arie Blok
  Arie Blok zegt:

  Stichting Tabitha heel hartelijk dank! Vanmorgen 2 juli bracht ik oud ijzer bij de Tabitha-‘stand’ in Putten. Toen ik daar was, bracht een jonge man een mooie damesfiets. Omdat ik, als maatschappelijk vrijwilliger voor statushouders ( asielzoekers) weet, dat het Diaconaal Platform Putten altijd op zoek is naar goede fietsen voor statushouders en in Putten verblijvende Oekraïense vluchtelingen, zei ik tegen de Tabithaploeg: “Het is jammer, als deze fiets het oud ijzer ingaat. Je kunt deze fiets beter aan het Diaconaal Platform geven.” Thuisgekomen heb ik contact opgenomen met iemand van het Diaconaal Platform en hem hetzelfde verteld. Hij is naar de Tabithaploeg gegaan en heeft goede VIER fietsen meegekregen voor statushouders of Oekraïense vluchtelingen. Wat een prachtig gebaar!!
  ( stichting Tabitha Nederland ondersteunt ca. 500 kinderen en 200 ouderen in Bulgarije; zie de website http://www.tabithanederland.nl

  Bovenstaand bericht wil ik plaatsen in de appgroep van maatschappelijk vrijwilligers voor statushouders van Stichting Welzijn Putten. Is dat akkoord?

  Beantwoorden
  • Anne Loman
   Anne Loman zegt:

   Dag Arie,
   Dat is prima. Fijn dat er zo goed gebruik wordt gemaakt van de fietsen. Zo moet je elkaar een beetje helpen, toch?
   Veel succes!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *